Poradenství v potravinářství

Pro výrobce potravin nabízíme:

  • Hygienické a technologické poradenství v oblasti bezpečnosti potravin
  • Pomůžeme s přípravou , zavedením a udržováním systémů GFSI a ISO (Správná výrobní praxe - GMP, Správná hygienická praxe - GHP, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, BRC, FSCC 22000, Gluten free)
  • Poradíme při volbě vhodného systému pro Váš provoz , typ certifikace;. Pomůžeme s výběrem nejvhodnější certifikační společnosti.
  • Nabízíme provádění interních auditů systémů GFSI a ISO
  • Připravíme provoz před externími audity obchodních řetězců (TESCO, apod.)
  • Pomůžeme s vypracováním potřebných dokumentů: sanitační a provozní řád, povinnosti vyplývající z DDD a další
  • Vypracujeme systém sledovatelnosti surovin se zpřísněným režimem(alergeny, GMO atd.)
  • Pomůžeme se zavedením značky BIO, a s návštěvami dozorových orgánů, provádějící kontroly a certifikace
  • Pomůžeme s výrobou a zavedením bezlepkové výroby, včetně komunikace se společnostmi zastupující celiaky v ČR i ve světě.
  • Nabízíme orientaci a znalost v technologiích výrob sušenek, oplatek, perníků, extrudovaných výrobků; tyčinek vyráběných za studena; mlynářství (výroba vloček)
  • Nabízíme činnosti kontroly výrob a distribuce potravin živočišného původu, prováděnou preventivní a dozorovou činností zaměřenou na zvířata
  • Práci externího manažera jakosti (nabídka pro menší podniky, které nemají vlastní zaměstnance zabývající se řízením systémů jakosti a zdravotní nezávadnosti)
  • Zprostředkujeme mikrobiologické a chemické rozbory potravin a pomůžeme s posouzením jejich výsledků s ohledem na platnou legislativu
  • Můžeme zastupovat organizace při jednáních se zástupci orgánů ochrany veřejného zdraví, SZPI, SVS a ČOI, příp. při certifikačních auditech výše uvedených systémů

 

Mám zájem o nezávaznou konzultaci